Chocolatier Anton Amandelrotsen (130g)
Anton Amandelrotsen (130g)
Heerlijk contrast van fluweelzachte chocolade en knapperige amandelen bij elkaar gebracht in unieke met de hand gemaakte rotsjes

Bezorgkosten (afhaling is gratis)

€ 6,90

Verwachte levertijd

tijdelijk uitverkocht

€ 7,50 *
Prijs per stuk

Voorraad : 0

Troeven:
product pro icon
Heerlijk contrast van fluweelzachte chocolade en knapperige amandelen
product pro icon
Natuurlijke bron van vezels, eiwitten, gezonde vetten, vitamine E en antioxidanten
product pro icon
Elk rotsje wordt met de hand gevormd
product pro icon
Luxueus, veelzijdig en bijzonder lekker
Dit product is niet uit voorraad leverbaar
 
Op verlanglijst

Amandelrotsen van Chocolatier Anton: verrassend eenvoudig

Licht geroosterde versnipperde amandelen omhuld met fluweelzachte chocolade, meer is het niet, en toch zijn amandelrotsjes in al hun eenvoud bijzonder lekker. De amandelrotsen worden met de grootste zorg bereid in het chocoladeatelier van Anton in Denderhoutem en passen volledig in zijn minimalistische en pure stijl. Geroosterde amandelen worden er met de hand gemengd met melkchocolade die een extra zachte smaak en textuur kreeg door de toevoeging van boter en room. Enerzijds smelten de rotsjes op je tong, anderzijds zorgen de amandelen voor een krokant contrast.

Een gezonde en voedzame keuze

Amandelen vormen een natuurlijke bron van vezels, eiwitten en gezonde vetten, die bijdragen aan een verzadigd gevoel en je energie op peil houden. Ze zijn bovendien rijk aan vitamine E en antioxidanten, wat helpt bij het beschermen van je cellen. Door deze voedzame eigenschappen kan je met een gerust hart genieten van dit ambachtelijke tussendoortje.

Uniek en handgemaakt met pure ingrediënten

Nadat Anton de amandelsnippers met de chocolade heeft gemengd, schept hij zorgvuldig, lepel voor lepel, kleine hoopjes op de bakplaat. Elk rotsje wordt met de hand gevormd en krijgt tijdens het afkoelen zijn unieke, ambachtelijke vorm. Geen enkel amandelrotsje is hetzelfde, maar één ding hebben ze wel gemeen: ze weerspiegelen allemaal de liefde van Anton voor het vak. Het is ook die liefde die hem een plek in de Gault&Millau-gids en een samenwerking met topchef Wout Bru opleverde.

Veelzijdig en luxueus

Amandelrotsen worden vaak gegeven bij de koffie of thee, vergelijkbaar met pralines of koekjes. Je kan ze ook aanbieden als licht dessert na de maaltijd, vooral bij feestelijke aangelegenheden. Hun luxe uitstraling en smaak vormen een fijne afsluiter van een diner zonder al te zwaar te zijn. Ze kunnen ook perfect als klein luxe tussendoortje gegeten worden wanneer je zin hebt in iets zoets en knapperigs.

Informatie

Basisinformatie

Producent
Chocolatier Anton
Herkomst
Haaltert (Denderhoutem)
Producttype
Chocolade
Ingrediënten
chocolade (suiker, cacaoboter, melkpoeder, cacaomassa, emulgator E322, aroma (vanilline)), amandelen, boter, room

Allergenen

Allergenen
Soja
Melk
Amandelen
Kan sporen bevatten van
Glutenbevattende granen
Noten
Sesamzaad

Verpakking

Verpakking
Kartonnen doosje
Inhoud
130 g

Bewaring

Bewaarplaats
Koel en droog bewaren