Maak kennis met de pittige gember siroop van Mrs. Peacock uit Oudenaarde, een unieke mix van
intense gembersmaak, verfrissende citroen en een subtiel samenspel van kruiden. Van heerlijke mocktails tot prikkelende marinades, alles is mogelijk.
- Meng simpelweg een scheutje gember siroop met spuitwater en geniet van een pittige mocktail
- Voeg de siroop toe aan een tas heet water en laat de gemberthee je van binnen uit verwarmen
- Maak een fruitige punch door de gembersiroop te mengen met vers fruitsap
- Hou je van een stevig shotje, drink hem dan puur of on the rocks
- Creëer een kruidige marinade met gembersiroop, sojasaus, olijfolie, fijngesnipperde sjalotjes en versgeperste look
De gember die Marijke van Mrs. Peacock Syrups gebruikt is afkomstig uit het schilderachtige Peru. Hij mag daar groeien in harmonie met de natuur wat resulteert een
biologische gemberwortel boordevol smaak en karakter.
De siroop wordt gezoet met
biologische fairtrade rietsuiker uit Colombia. Dit draagt niet alleen bij aan het welzijn van de suikerboeren in Zuid-Amerika, maar zorgt ook voor een subtiele zoetheid die de scherpte van de gember in evenwicht brengt.
Het basisrecept voor limonade:
Ongeveer 50 ml siroop + 200 ml plat water of bruiswater