De Bassie tripel is een aangename, blonde tripel zonder grote uitschieters in smaak. Hij is
fruitig,
licht zoetig en heeft een
zacht bittere afdronk. Dat maakt het tot een
zeer toegankelijk bier met een mooie ronde smaak.
Tot voor kort was Rik, ook wel gekend als Bassie, de uitbater van ’t Paradijs, een gekend en succesvol café in Zingem. Hij schonk er zijn eigen bier: de Bassie tripel. Hoewel hij niet meer achter de toog van zijn café staat, blijft hij wel de man achter het bier en brengt hij het op de markt via zijn delicatessenbedrijf Tching.
De focus bij Tching ligt op
pure dranken, gemaakt met
kwalitatieve ingrediënten, met
oog voor duurzaamheid en sociaal engagement. De volledige productie, van het ambachtelijke bereiden tot het etiketteren en verpakken, ligt in de handen van het Brugs maatwerkbedrijf Sobo.
“Wie producten koopt van Tching helpt eigenlijk ook mee aan een sociaal project. Door met Sobo samen te werken zorgen we er ook voor dat sociaal zwakkeren en mensen met een beperking aan het werk blijven en op die manier bijdragen aan een mooie samenwerking.”
Rik “Bassie” Vandenhove
Meer producten van Tching |
Meer producten uit Gavere